maandag 15 december 2008

Ouders nemen peuters mee uit stelen

GRONINGEN / UTRECHT - De vader van een Utrechts gezin dat dinsdagmiddag uit stelen bleek in Groningen, is aangehouden. Een winkelmedewerker zag hoe de man in de winkel aan het Damsterdiep ondergoed onder zijn jas verstopte en daarmee de winkel uitliep.

Zijn vrouw stond intussen spullen af te rekenen bij de kassa. De politie werd erbij geroepen en ontdekte dat niet alleen de 67-jarige man goederen onbetaald meenam, ook allevier zijn kinderen droegen een product uit de winkel bij zich.
De kinderen, van 1, 3, 5 en 7 jaar oud, probeerden onder andere een riem mee te smokkelen. De vader verklaarde dat hij de spullen alvast meenam en hij er vanuit ging dat zijn vrouw deze bij de kassa zou afrekenen. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en beide ouders kregen een winkelverbod.

Bron: AD
Datum:29 oktober 2008

2 reacties:

Rachel Damhuis 15 december 2008 om 11:45  

Hi,
Je artikel vind ik erg om te lezen omdat de kinderen erg jong zijn. Als ouders willen stelen zijn hun daar verantwoordelijk voor maar als je kind ook nog leert stelen dan is er iets niet goed wijs. Je hoort steeds meer verhalen die gewoon niet kunnen waarbij kinderen in het spel zijn.

Kinderen 15 december 2008 om 13:23  

Bedankt voor jou reactie rachel.
ik ben het helemaal met jou eens, de artiekel trok mij erg aan omdat er inderdaar steeds vaker dingen gebeurenn waarvan je denkt van dit kan toch niet waar zijn!

Als een ouder zijn kind leert om te stelen dan zit er zeker een draadje los en vind ik dat deze mensen hulp moeten krijgen. Plus het kind.

Recente Berichten